1. Ugrás a menühöz
  2. Ugrás a tartalomhoz
  3. Ugrás a lábléchez

Szárnyra kapott a Fővárosi Nagycirkusz

A Fővárosi Nagycirkusztól, a kitűnő tanulásért kapott jegyekkel indult el 2019. június 27- én 54 izgatott csillogó szemű gyermek és pedagógus, hogy anemzetközileg elismert, többszörös fesztivál győztes, Hortobágyi Károly-díjas és Guinness-rekorder magyar artistaművész, a „Dumbó” című mozifilm által inspirált rendezését, „Repülőcirkusz” címmel megtekintse. Az elmúlt években jég, víz, tűz borította a porondot, most a levegőé volt a főszerep!

Az előadásban világszerte ismert és elismert nemzetközi artistaművészek lenyűgöző produkciói kápráztatták el a közönséget.

Közülük többen is feltűnnek a 2019. március 28-tól a mozikban látható „Dumbó” című Disney-klasszikusban. A hollywoodi sztárokat felvonultató, Tim Burton által rendezett és újraálmodott élőszereplős filmben Kristóf Krisztián szerepet kapott, valamint ő koreografálta és rendezte a cirkuszi jeleneteket. Az est során a világ leghíresebb bohóca Fumagalli is porondra lépett, aki először járt Magyarországon. A Trio Dandy csoport rúdugró számával kápráztatta el a közönséget. Daniell Golla a saját maga által készített modell repülőgépeivel a közönség feje fölött adta elő vakmerő mutatványait. A pudlik bámulatos képességeit is megcsodálhattuk Jana Posana állatidomár által. A mongol cirkusztársulat ugrókötél és golyószámmal volt látható. Léna Dolinskaja tükörmozaikkal díszített monumentális csilláron ejtett bennünket bűvöletbe művészetével, míg a Trio Arabey három káprázatosan kecses cirkuszi akrobatája Edvin Marton csodálatos zenéjére adta elő gúlaszámát. Fellépett a Trió Sárközi, kiknek előadásuk során a káprázatos akrobataelemeket ötvözték az elegáns megjelenéssel, így zsonglőrprodukciójuk alatt a fiatalos jókedv és könnyed, lezser mosoly találkozott a cirkusz varázslatos atmoszférájával! Anastasia Trushina „Eső” című handstand számával lépett fel az este során. Oleg Spigin egyedülálló washington- trapéz produkciója is látható volt, amely a trapézszám és a kézenállás egyedülálló produkciója volt.

Védőné Dobrotka Edit, Nagy Itvánné, Nagy Nikolett, Kriska Zsuzsa

 

Napi ige

Tisztaszoftver letöltés - ingyenes Windows, Office licence

Tehetséggondozás

További hasznos oldalak: 

Tehetségkönyvtár

E-learning tananyagok

Intézményünk elérhetőségei

Telefonszámok

Felső tagozat (Kossuth u. 7): 
06-66-312-325 (tel/fax)
Alsó tagozat (Kossuth u. 17): 
06-66-311-167
Bacsó utcai óvoda:  
06-20-620-1989
Damjanich utcai óvoda: 
06-20-824-6689
Zöldpázsiti óvoda:
06-20-522-5441

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Elektronikus napló elérése

Hirdetmények

Az 1-es szám is jelenthet komoly értéket az iskolában. Kérjük támogassa iskolánkat az adója egy százalékával. Köszönjük!

„Gyermekünkért, Jövőnkért” Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth L. u. 7.

Számlaszám: 11733058-20017280

Adószám:       18372843-104

Egyházunk technikai száma:  0035

Benka-Téka