1. Ugrás a menühöz
  2. Ugrás a tartalomhoz
  3. Ugrás a lábléchez

Első napok az óvodában


 

Zöldpázsit utcai óvoda

Az óvodai beszoktatási időszakot megelőzően családlátogatások keretein belül látogattuk meg a leendő kiscsoportosokat otthonaikban. Az érkezésünkkor még kissé megszeppent gyermekek, a kötetlen, meghitt beszélgetés alatt feloldódtak és szívesen mutogatták meg kedvenc játékaikat, osztották meg velünk nyári élményeiket.

A szeptemberi óvodakezdés előtt sikerült még egy délutáni játszóházi programot megszerveznünk, ahol is a szülők választ kaphattak a még felmerülő kérdéseikre, a gyermekek mindeközben egymással barátkoztak, illetve az óvoda udvarán található játékeszközöket próbálhatták ki.

Célunk az volt, hogy a kicsik fellelkesüljenek, izgatottan várják az első óvodai napot, illetve még közelebbi kapcsolatot alakítsanak ki velünk is, óvó nénikkel.

Immár túl vagyunk az első napokon, amelyek oly gyorsan és vidáman teltek. A „kis Sünik” napról napra egyre magabiztosabban sétálnak be a csoportszobába, ahol biztosítjuk számukra a meghitt, biztonságot adó környezetet.


Damjanich utcai óvoda

Elrepült a nyár, elérkezett a szeptember, amikor a kis „sünik” először jöttek az óvodába, ahol sok ismeretlen rendkívül érdekes, dologok várták őket. Sokan közülük még most ismerkedtek az óvodával, az ovis szokásokkal, az óvó nénikkel, de voltak közöttük olyan kisgyermekek is, aki már jártak gyermek közösségben. Az új süni csoportos gyerekek, rendkívül érdeklődőek, nyitottak az új élményre, ismeretekre. Lassan már túl vannak a beszoktatás első hetein, mivel a csupa játék napok gyorsan és vidáman telnek.


Fehérné Ihnátyik Zsuzsanna
óvodapedagógus


 

Bacsó utcai óvoda


 

Napi ige

Tisztaszoftver letöltés - ingyenes Windows, Office licence

Tehetséggondozás

További hasznos oldalak: 

Tehetségkönyvtár

E-learning tananyagok

Intézményünk elérhetőségei

Telefonszámok

Felső tagozat (Kossuth u. 7): 
06-66-312-325 (tel/fax)
Alsó tagozat (Kossuth u. 17): 
06-66-311-167
Bacsó utcai óvoda:  
06-20-620-1989
Damjanich utcai óvoda: 
06-20-824-6689
Zöldpázsiti óvoda:
06-20-522-5441

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Elektronikus napló elérése

Hirdetmények

Az 1-es szám is jelenthet komoly értéket az iskolában. Kérjük támogassa iskolánkat az adója egy százalékával. Köszönjük!

„Gyermekünkért, Jövőnkért” Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth L. u. 7.

Számlaszám: 11733058-20017280

Adószám:       18372843-104

Egyházunk technikai száma:  0035

Benka-Téka