1. Ugrás a menühöz
  2. Ugrás a tartalomhoz
  3. Ugrás a lábléchez

U7-es siker a II. Pepita kupán - gratulálunk Arni bácsiéknak a nemzetközi sikerükhöz 

Második alkalommal került megrendezésre Szeghalmon a Pepita kupa. Összesen 12 csapat lépett pályára az U7-es korosztály számára megrendezett tornán. A mérkőzések három csoportban zajlottak. A Szarvasi FC U-7 csapata a C csoportba került a Juventus Oradea (Nagyvárad, Románia), Békéscsaba Előre I. valamint a Sárréti LE „piros” csapataival. A kis focistáink első meccsüket a Juventus Oradea ellen játszották, ahol rengeteg kihagyott helyzet után az eredmény egy igazságos döntetlennel, 1-1-el ért véget. Kis pihenő után a Sárréti LE csapata ellen játszottunk, nagyon magabiztos játékkal 5-1-re nyertek a fiúk. Ekkora a csoport eléggé izgalmassá vált, ugyanis a Nagyváradi csapattal pontegyenlőségbe kerültünk. A csoport utolsó meccse viszont számunkra eldöntötte a csoportelsőséget, amellyel bekerültünk a döntőbe. Az Békéscsaba Előre csapatával sokáig fej-fej mellett haladtunk a gólok tekintetében, de aztán a mezőnyben jól teljesítő focisták végül 5-2-re megnyerték a meccset.

A döntőben az A csoportból a Sárréti LE „kék” csapata, a B csoportból a Debreceni Olasz Focisuli, valamint a mi kis focistáink vehettek részt.

Az első meccset a Debrecen játszotta a szeghalmi csapattal, amelyet magabiztosan megnyert. A döntő második meccsét Szarvas játszotta Debrecennel. A fiúk, a sokat gyakorolt játéknak és a megfogadott tanácsoknak köszönhetően, kimagasló játékkal legyőzték a Debreceni együttest. A végeredmény 4-1 lett. Az utolsó mérkőzést a Sárréti LE csapata ellen játszottuk, ahol egy izgalmas meccset láthattunk, melynek végeredménye 0-0 lett, ezzel veretlenül megnyerve a II. Pepita kupát.

A kupa legjobb mezőnyjátékosa címét Nagy Levente tudhatta magáénak a kimagasló játékának köszönhetően, valamint a hazai csapat legjobb játékosa címet Trabach János kapta meg, aki szintén kimagaslóan teljesített a tornán. A tornán nyújtott teljesítményért egyébként mindenkinek hatalmas dicséret jár.

 

A csapat tagjai: Opauszki Bence, Kepenyes-Darida Alex, Fekécs Máté, Trabach János, Nagy Levente, Kuczora Kende, Szűcs Gergő, Sebestyén Dávid.

 

Köszönjük szépen a szervezőknek ezt a csodálatos napot, valamint a szülőknek külön köszönet a támogatásért, sportszerű szurkolásért.

Napi ige

Tehetséggondozás

További hasznos oldalak: 

Tehetségkönyvtár

E-learning tananyagok

Hasznos programok

Elektronikus napló elérése

Aktuális havi étlapok

Aktuális versenyeredményeink

Intézményünk elérhetőségei

Telefonszámok

Felső tagozat (Kossuth u. 7): 
06-66-312-325 (tel/fax)
Alsó tagozat (Kossuth u. 17): 
06-66-311-167
Bacsó utcai óvoda: 
06-66-312-946
Damjanich utcai óvoda: 
06-66-313-126
Zöldpázsiti óvoda:
06-20-522-5441

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hirdetmények

Az 1-es szám is jelenthet komoly értéket az iskolában. Kérjük támogassa iskolánkat az adója egy százalékával. Köszönjük!

„Gyermekünkért, Jövőnkért” Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth L. u. 7.

Számlaszám: 11733058-20017280

Adószám:       18372843-104

Egyházunk technikai száma:  0035