1. Ugrás a menühöz
  2. Ugrás a tartalomhoz
  3. Ugrás a lábléchez

„Akibe „röplabdás” szív dobog…Az való közénk…”

A nyári szünet egy hetét ismét aktív sportolással töltötték a benkás gyerekek közül azok, akik a tanévben is elhivatottan jártak a röplabda tömegsport foglalkozásokra.

Két csoportra osztottan kezdtük meg a hét elején a várva-várt edzéseket. A kezdő 5. évfolyamos tanulóink a technikai elemeket gyakorolták (kosár és alkar érintés) játékszituációkban, összetett gyakorlatokban Farkasné Szabó Anikó kolléganőm és volt játékostársam irányításával. Fejlődésükben nagy szerepet játszottak azok a vajdás gimnazisták, akik a közösségi szolgálatukat töltve segítették a szakmai munkát.

A haladó csoport, 6-8. osztályos diákok a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium tornatermében fejlesztették tovább tudásukat. Az edzések a bemelegítés, technikai elemek gyakorlása után a mindig izgalmakkal teli 6:6 elleni játékkal zárultak. Szívmelengető érzés volt látni, hogy több év munkájának eredményeként a gyermekek egyre magabiztosabbakká váltak a pályán. Színesítette a programot, hogy olyan elhivatott gimnazistákkal vagy éppen ellenük játszhattunk, akik csak a sportszeretet miatt vettek részt aktívan az edzéseinken. Folyamatosan nőtt a létszámuk, egyre több gimis látogatott el közénk. Köszönjük Kitajkáné Szántai Mária igazgatóasszonynak, hogy rendelkezésünkre bocsájtotta a gimnázium tornatermét.

A tábor utolsó napját mérkőzésekkel zártuk. Jó hangulatú, hosszú labdamenetek, éles küzdelmek voltak, mindenki – a kezdők, a haladók egyaránt - egy közös célért, a győzelemért harcoltak. Természetesen a díjazás sem maradhatott el! A sportszerű játékot minden csapatnál jutalmaztuk.

Bízom benne, hogy elballagott tanulóink közül sokan fogják folytatni a játékot a következő tanévben a gimnázium csapatában. Jó barátságok, ismeretségek születtek, így könnyű lesz az új csapatba beilleszkedni.

A tábori programjából nem hiányozhatott a csapatépítésre nagyon alkalmas strandolás, vízi röplabda és a sárkányhajózás sem.

Szeptemberben folytatjuk! Addig is röplabdázásban gazdag nyarat kívánok mindenkinek!

Molnár Eteléné

Napi ige

Tisztaszoftver letöltés - ingyenes Windows, Office licence

Tehetséggondozás

További hasznos oldalak: 

Tehetségkönyvtár

E-learning tananyagok

Intézményünk elérhetőségei

Telefonszámok

Felső tagozat (Kossuth u. 7): 
06-66-312-325 (tel/fax)
Alsó tagozat (Kossuth u. 17): 
06-66-311-167
Bacsó utcai óvoda:  
06-20-620-1989
Damjanich utcai óvoda: 
06-20-824-6689
Zöldpázsiti óvoda:
06-20-522-5441

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Megbízatások

Intézményvezető: Molnár Eteléné

Igazgatóhelyettesek: Csernusné Samu Edit, Egriné Tusjak Otília

Intézményünkben négy munkaközösség működik:

Alsó tagozatos munkaközösség
Munkaközösség vezető: Farkas-Gergely Arnold Zoltán

Felsős munkaközösség
Munkaközösség vezető: Fekete-Rekényi János

Tehetséggondozó munkaközösség
Munkaközösség vezető: Gazsóné Gugolya Beáta

Nyelvi munkaközösség
Munkaközösség vezető: Baginé Lőrincz Erika

Adatvédelmi felelős: Fabóné Kordoványi Enikő
Telefonszám: 06-66-312-325

 

Elektronikus napló elérése

Hirdetmények

Az 1-es szám is jelenthet komoly értéket az iskolában. Kérjük támogassa iskolánkat az adója egy százalékával. Köszönjük!

„Gyermekünkért, Jövőnkért” Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth L. u. 7.

Számlaszám: 11733058-20017280

Adószám:       18372843-104

Egyházunk technikai száma:  0035

Benka-Téka