1. Ugrás a menühöz
  2. Ugrás a tartalomhoz
  3. Ugrás a lábléchez

Futballáz a Benkában

A labdarúgás, ha Magyarországon nem is a legsikeresebb, de vitathatatlanul legnépszerűbb sportág. Az elmúlt évekhez hasonlóan, mondhatni már hagyományosan, idén is megrendezte iskolánk az alsós tanulói számára focitáborát. A fiatalokat toborozni nem volt nehéz, bár a nyáriszünet „kitörése” miatt néhányan csak a tábor első napjaiban tudtak velünk tartani. A programok idén is változatosan alakultak: a már megszokott felosztás – az első és második osztályos tanulókat Valastyán Balázs, míg a harmadik és negyedik osztályos diákokat Farkas-Gergely Arnold koordinálta – lehetővé tette, hogy a korosztályoknak megfelelő feladatokat kapjanak a kis focisták. Az elsősök egy része még bizonytalan labdakezeléssel rendelkezik, ennek fejlesztése is lehetséges volt, a „rutinosabb” gyerekek pedig bójás feladatok útvesztóiből kereshették meg a kiutat. A délelőttök jelentős része koordinácós feladatokkal megfűszerezve zajlott, délután pedig az egymás közötti játéké volt a főszerep. Ez alól a szerdai nap volt kivétel, ekkor ugyanis Zalán Csaba bácsi vezényletével a diákok sárkányhajózhattak. A hét zárásaként egy minitornát rendeztünk, melyen vegyes csapatok mérhették össze tudásukat. Az izgalmas csaták végig sportszerű mederben folytak, legjobbnak a „Királyok” fantázianevű csapat bizonyult, második helyen a „Legjobbak” csapata végzett, míg a harmadik pozíciót a „Portugálok” szerezték még – feltételezhetően Cristiano Ronaldo távolléte miatt. A tábor szervezői ezúton is szeretnék megköszönni a segítséget az iskola vezetésének, illetve Zalán Csaba tanár úrnak.

Farkas-Gergely Arnold Zoltán, Valastyán Balázs

Napi ige

Tisztaszoftver letöltés - ingyenes Windows, Office licence

Tehetséggondozás

További hasznos oldalak: 

Tehetségkönyvtár

E-learning tananyagok

Intézményünk elérhetőségei

Telefonszámok

Felső tagozat (Kossuth u. 7): 
06-66-312-325 (tel/fax)
Alsó tagozat (Kossuth u. 17): 
06-66-311-167
Bacsó utcai óvoda:  
06-20-620-1989
Damjanich utcai óvoda: 
06-20-824-6689
Zöldpázsiti óvoda:
06-20-522-5441

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Elektronikus napló elérése

Hirdetmények

Az 1-es szám is jelenthet komoly értéket az iskolában. Kérjük támogassa iskolánkat az adója egy százalékával. Köszönjük!

„Gyermekünkért, Jövőnkért” Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth L. u. 7.

Számlaszám: 11733058-20017280

Adószám:       18372843-104

Egyházunk technikai száma:  0035

Benka-Téka