1. Ugrás a menühöz
  2. Ugrás a tartalomhoz
  3. Ugrás a lábléchez

Tisztelt Szülők!

Intézményünk, a Magyarországi Evangélikus Egyház által fenntartott Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola vezetőjeként tájékoztatom Önöket, hogy a 2020/21-es tanév/nevelési év tanítási rendjét a járványügyi helyzetre folyamatosan figyelve szervezzük.

Tanulóink és mindannyiunk egészsége és élete számunkra is a legfontosabb, ezért a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ajánlása és az EMMI által kiadott járványügyi készenléti időre alkalmazandó eljárásrend alapján elkészítettük az intézmény Intézkedési Tervét, ami ide kattintva tekinthető meg. 

Az intézményünk jelenleg koronavírus fertőzéssel érintett.

A járványügyi helyzet változásáról és az annak következtében szükséges intézkedésekről az elektronikus naplón és az osztályközösség által használt közösségi médián adunk tájékoztatást.

Tisztelettel kérem, hogy ezeket folyamatosan kísérjék figyelemmel és minden, az Önök gyermekére vonatkozó, vele egy háztartásban élő családjában bekövetkező járványügyi változás kapcsán az intézmény Intézkedési Tervében foglaltak szerint járjanak el!

A legfontosabb tennivalók koronavírusra utaló tünetek jelentkezésénél:

- A háziorvos értesítése

- Osztályfőnök/óvodapedagógus tájékoztatása az adott helyzetről

Elérhetőség: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; 66/312-325

Kérem, hogy közös felelősségvállalással és önkorlátozással segítsük intézményünket a hivatásunk szerinti nevelés-oktatás ellátásában.

Istennek hálát adva köszönjük együttműködésüket, a bevezetett intézkedések fegyelmezett betartását!

Távoktatás esetén adottak a szükséges feltételek. Iskolánk jelenleg a legkorszerűbb digitális távoktatási rendszert használja,  amely az egész iskola tananyagellátást biztosítja és valós idejű online videós részvételt tesz lehetővé a tanárok és diákok számára. Intézményünkben modern eszközök segítik a pedagógusmunkát és a tananyag könnyebb elsajátíttatását.

Erős vár a mi Istenünk!

Üdvözlettel:

Molnár Istvánné

Napi ige

Tisztaszoftver letöltés - ingyenes Windows, Office licence

Tehetséggondozás

További hasznos oldalak: 

Tehetségkönyvtár

E-learning tananyagok

Intézményünk elérhetőségei

Telefonszámok

Felső tagozat (Kossuth u. 7): 
06-66-312-325 (tel/fax)
Alsó tagozat (Kossuth u. 17): 
06-66-311-167
Bacsó utcai óvoda:  
06-20-620-1989
Damjanich utcai óvoda: 
06-20-824-6689
Zöldpázsiti óvoda:
06-20-522-5441

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Elektronikus napló elérése

Hirdetmények

Az 1-es szám is jelenthet komoly értéket az iskolában. Kérjük támogassa iskolánkat az adója egy százalékával. Köszönjük!

„Gyermekünkért, Jövőnkért” Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth L. u. 7.

Számlaszám: 11733058-20017280

Adószám:       18372843-104

Egyházunk technikai száma:  0035

Benka-Téka