1. Ugrás a menühöz
  2. Ugrás a tartalomhoz
  3. Ugrás a lábléchez

Újabb sikerek a XV. Jankay-kupán

Iskolánk idén is részt részt vett a békéscsabai Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola által szervezett labdarúgótornán, melyre idén is kaptunk meghívást. A jól megszervezett, barátságos labdarúgó eseményen az alábbi csapatok vettek részt: a hazai Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Erzsébethelyi Általános Iskola, Orosházi Általános Iskola, illetve iskolánk, a Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola.

Minden korcsoportban izgalmas, sportszerű meccseket vívtak a résztvevő csapatok. Az első korcsoportos csapatunk a torna harmadik helyezését hozta el. A csapat tagjai: Rácz Botond, Körösparti Zsombor, Horváth Bence, Styevák Nándor, Radics Milán, Breznyik Milán, Galó Barna, valamint korcsoportjában a torna legjobb kapusa címet elhozó Uhljar Zsombor.

Második korosztályos csapatunknak sikerült elhoznia az első helyért járó kupát. A torna nagyon szoros eredménnyel, pont egyenlőséggel zárult, de szerencsénkre a több rúgott góllal nekünk sikerült győztesként kikerülni a csoportból. Csapatunk tagjai: Moldván Krisztián, aki korosztálya gólkirályi címét kiérdemelte a sok szép lőtt góljával, Bagi Ádám, Mikó Áron, Adamik Áron, Bakulya Mirkó, Gyalog Gergő, Kalán Gergő, Gnándt Ákos, Neumann Kristóf, Styecz Dominik.

A harmadik korosztály nagyon szoros játékkal, a csoportban körbeveréssel, de szerencsénkre a több lőtt góllal sikerült megcsípni a megérdemelt második helyezést. Csapatunk tagjai: Czifra Zétény, Csengődi Keve, Oláh Martin, Cziglédszky Barnabás, Molnár Örs, Szklenár Kristóf, Lázár Benjámin, Orovecz Tamás, Károlyi Zoltán, Szakács Gergő.

A negyedik korcsoportban, a nagyon erős mezőnyben, a szinte csak döntetlent játszó csapatunk, a torna negyedik helyét érték el. A csapat tagjai: Balczó Ábel, Rumi István, Máté Dávid, Lénárt Zsombor, Csomos Koppány, Gulyás Gergő, Bátori Dániel.

Gratulálunk a csapatoknak és további sok sikert kívánunk!

Horti György, Valastyán Balázs, Farkas Arnold felkészítő tanárok

Napi ige

Tisztaszoftver letöltés - ingyenes Windows, Office licence

Tehetséggondozás

További hasznos oldalak: 

Tehetségkönyvtár

E-learning tananyagok

Intézményünk elérhetőségei

Telefonszámok

Felső tagozat (Kossuth u. 7): 
06-66-312-325 (tel/fax)
Alsó tagozat (Kossuth u. 17): 
06-66-311-167
Bacsó utcai óvoda:  
06-20-620-1989
Damjanich utcai óvoda: 
06-20-824-6689
Zöldpázsiti óvoda:
06-20-522-5441

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Elektronikus napló elérése

Hirdetmények

Az 1-es szám is jelenthet komoly értéket az iskolában. Kérjük támogassa iskolánkat az adója egy százalékával. Köszönjük!

„Gyermekünkért, Jövőnkért” Alapítvány

5540 Szarvas, Kossuth L. u. 7.

Számlaszám: 11733058-20017280

Adószám:       18372843-104

Egyházunk technikai száma:  0035

Benka-Téka